Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

The Rapture - How Deep Is Your Love



Σαν τις εκθέσεις-περιλήψεις που γράφαμε στο σχολείο.. Που μέσα σε 120 λέξεις σε ανάγκαζαν να συμπυκνώσεις όσο καλύτερα γίνεται σκέψεις και επιχειρήματα για να πετύχεις το 20 ! Μόνο που εδώ επιχειρήματα δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο σκέψεις για ένα κομμάτι που ίσως να είναι και το "μεγαλύτερο" της χρονιάς που διανύουμε. Τα υπόλοιπα τα αντιλαμβάνεσαι όσο το αφήνεις να εκτυλίσσεται στα αυτιά σου. Πάνω που κόντευα να βαρεθώ μέσα στα ίδια και τα ίδια της electro-pop που μας σερβίρουν επιμελώς τον τελευταίο καιρό, εμφανίστηκαν ΞΑΝΑ οι "The Rapture" με το "How Deep Is Your Love".

Το συγκρότημα απο το San Fransisco ανήκει στην οικογένεια, της "DFA Records" με τα ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά και τo ισχυρό DNA της Disco, της Dance και της Post-Punk. Οι επιρροές τους από Νέα Υόρκη είχαν ως αποτελέσμα πολλά μεγάλου μεγέθους καταστροφικά κύματα το 2001 όταν το πρώτο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε απο τη "Sub Pop Records". Το επόμενο Λεύκωμα τους του 2006, το οποίο περιλάμβανε και το "Get Myself Into It" έκανε μια αρκετά μεγάλη βουτιά επίσης. Η επιστροφή τους με το επερχόμενο Release στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011, "In The Grace of Your Love" πρόκειται να αφήσει ιστορία. Ευτυχώς, πήραμε για τώρα μια ιδέα με το εκπληκτικό "How Deep Is Your Love". Είναι κυριολεκτικά μία 7λεπτη βόλτα στον ουρανό της σύγχρονης Dance-Disco. Επικό από τη πρώτη νότα πιάνου μέχρι τον τελευταίο φθόγκο του..

ENJOY

M.A


P.S. : Το συγκερκιμένο Video δεν αποτελεί το επίσημο Videoclip του κομματιού, παρόλο ότι ταιριάζει αρκετά, είναι μία "σύνθεση" κάποιου χρήστη του Youtube. Η DFA δεν έχει δώσει σε κυκλοφορία κάτι επίσημο ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου