Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινός Acid Jazz ήχος !Το "Seven Days In Sunny June" είναι το δεύτερο single από το έκτο κατα σειρά στουντιακό άλμπουμ "Dynamite" του Jamiroquai, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005. Δημιουργός ο τραγουδιστής Jay Kay και ο keyboardist Matt Johnson. Το κομμάτι θεωρείται ότι είναι μια ιστορική αναδρομή στον παλιό acid jazz ήχο πάνω στον οποίο ο Jamiroquai έχει βασίσει το όνομά του και το ύφος του.

Μ. Α

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Γεύση απο Κούβα με γνήσιους LATIN ρυθμούς !


Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους και έπειτα από 22 sold out παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία, η μαγευτική ορχήστρα Buena Vista Social Club έρχεται στην Ελλάδα με 13 μουσικούς επί σκηνής  για τρεις μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Ευκαιρία λοιπόν να τους απολαύσουμε !!


Στη δεκαετία του '90 οι Buena Vista Social Club αναβίωσαν την παραδοσιακή μουσική της Κούβας, ένα μουσικό είδος που απο τότε εξαπλώθηκε παγκοσμίως και αγαπήθηκε με πάθος από το κοινό. Σήμερα η Orchestra Buena Vista Social Club συνεχίζει το έργο της θρυλικής μπάντας, με νέους Κουβανούς μουσικούς.


ΑΘΗΝΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ)
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ (γενικής εισόδου, ορθίων), 35 ευρώ (καθήμενοι σε μη αριθμημένη περιοχή), 40 ευρώ (VIP - περιορισμένες αριθμημένες θέσεις καθήμενων στο κέντρο του Θεάτρου)

Σημεία Προπώλησης: TicketHouse | Σε όλα τα Public

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ)
Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ γενικής εισόδου.

Σημεία προπώλησης: Public | Metropolis

ΚΡΗΤΗ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ- ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ)
Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ γενικής εισόδου, ορθίων, 30 ευρώ: καθήμενοι, Στην είσοδο: 28 ευρώ (γενικής εισόδου, ορθίων). 33 ευρώ: (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις)

Σημεία Προπώλησης: Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις, Αεράκης, Ελευθερουδάκης, Παγοποιείο.

Μ. Α