Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

K-Mass - I Will Be Honest With You


Το μεγαλείο ενός καλλιτέχνη βρίσκεται στα μικρά. Εκεί που ο υπόλοιπος κόσμος χάνεται και δεν βρίσκει καν το λόγο, εκείνος αναδεικνύει το πώς και το γιατί. Η περίπτωση του K-Mass στον οποίο κάνουμε σήμερα αναφορά, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα απλότητας και επιτυχίας στο να ξυπνήσει συνειδήσεις και να υπενθυμήσει τα αυτονόητα. Όλα αυτά δηλαδή που έχουμε ξεχάσει οτι αποτελούν την ταυτότητα μας και αυτό μέσα απο το νέο του υπέροχο Track, "I Will Be Honest  With You". 

Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα με μεγάλα του πάθη να είναι η γυμναστική και η μουσική. Ακούγοντας, παίζοντας και δημιουργώντας μουσική, περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, εκτός του να φροντίζει τον πιτσιρικά του φυσικά. Έμαθε να παίζει ντραμς και κρουστά με μια μικρή βοήθεια από έναν καλό του φίλο ενώ επίσης πειραματίζεται επιτυχώς και με το πιάνο το οποίο παίζει σπουδαίο ρόλο στις δημιουργίες του. Το 2005, αποφάσισε να συνθέσει μουσική με τη βοήθεια της τεχνολογίας χρησιμοποιώντας Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και Virtual όργανα με κύριες επιρροές απο την Lounge, την  Ambient και τα Breaks. Πολλές δικές του παραγωγές παίζουν ήδη εδώ και χρόνια σε διάφορες συλλογές γνωστών παραγωγών και σε πολλά καταξιωμένα ραδιόφωνα του είδους. 

Είμαστε πραγματικά γοητευμένοι απο τη νέα του παραγωγή. Σε ότι έχει σχέση με αυτά που γράφουμε στο ξεκίνημα, ο Κώστας εμπνεύστηκε απο μεγάλες μορφές της τέχνης και της διανόησης αυτής εδώ της χώρας αλλά και της Ευρώπης, για να συνθέσει με τις φωνές τους ένα μουσικό μωσαικό. Θέλοντας να στείλει με τη σειρά του το μήνυμα οτι η ΕΛΛΑΔΑ αξίζει τον σεβασμό που κέρδισε όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια ιστορίας της, δημιούργησε μια άκρως συγκινητική μελωδία που φέρνει μαζί της φωνές όπως του Ελύτη και της Μελίνας. Μπορεί αυτός ο τόπος να καταδυναστεύεται απο άσχετους της πολιτικής, όμως οι πολιτιστικές του παρακαταθήκες δε θα τον αφήσουν να εξαφανιστεί σε πείσμα όλων αυτών που συντηρούν το υπάρχον απολυταρχικό, με όλη την έννοια, καθεστώς.

ENJOY
M.A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου